Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 El Fòrum Europa-Tribuna Catalunya convida l'alcalde Ballesteros a pronunciar una conferència a Barcelona

El Fòrum Europa-Tribuna Catalunya convida l'alcalde Ballesteros a pronunciar una conferència a Barcelona

El Fòrum Europa-Tribuna Catalunya convida l'alcalde Ballesteros a pronunciar una conferència a Barcelona

L’alcalde de Tarragona exposarà l’aportació estratègica del nostre territori a un millor futur de Catalunya
21/10/2010

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, pronunciarà el proper dimarts 26 d’octubre al Fòrum Europa- Tribuna Catalunya la conferència que porta per títol El futur passa per la Catalunya Nova. El president executiu d’Agbar, Simon Grimaldos, serà l’encarregat de presentar l’acte, que tindrà lloc a les 9 h a l’Hotel Palace de Barcelona, a la Gran Via de les Corts Catalanes, 668.

En la conferència, l’alcalde plantejarà una reflexió sobre la Catalunya Nova, en el sentit que és molt més que un fet històric; en l’actualitat és també un element d’innovació i de recursos per equilibrar i potenciar la Catalunya actual que ha de conduir-nos a ser un territori intel·ligent d’equilibri i innovació”. Josep Fèlix Ballesteros defensarà durant la seva intervenció, i davant un públic eminentment econòmic, que “Tarragona, com a líder del territori, té un paper d’importància capital que estem disposats a desenvolupar”.

Segells de reconeixement d'administració oberta