Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 El Parc de Nadal tanca les portes havent rebut la visita de 30.000 persones

El Parc de Nadal tanca les portes havent rebut la visita de 30.000 persones

El Parc de Nadal tanca les portes havent rebut la visita de 30.000 persones

Un dels tallers més exitosos ha estat el de la Guàrdia Urbana
04/01/2010
 
El Parc de Nadal d’enguany, que va tancar el diumenge 3 de gener les portes, ha rebut la visita de 30.000 persones en els nou dies i mig d’obertura. Aquesta xifra s’iguala a la de l’any passat, però comptant que hi ha hagut un dia menys de Parc. Això ha suposat, per tant, que hagin passat 3.157 persones pel Recinte Firal cada dia, i que hagin gaudit dels 34 tallers i activitats proposats, de les atraccions de fira i dels espectacles.
 
Repetint l’èxit de l’any passat, un dels tallers més concorreguts ha estat el de la Guàrdia Urbana, que, amb un simulador de moto, educava els més petits a tenir una conducció segura. Per aquest taller hi han passat 4.200 nens i nenes.
 
Una altra activitat exitosa, a més, novetat d’enguany, ha estat el gran camp del Nàstic que hi havia a l’entrada del Parc, per on han passat 1.200 infants.
 
Pel que fa a les atraccions de fira, la granota i el tren màgic han estat les més sol·licitades, amb 6.170 la primera i 6.797 participants la segona (inclosos també, pares i mares).
 
Per la seva banda, els espectacles han tingut tots molt bona rebuda, sobretot el Cagatió del primer dia, el 24 de desembre a la tarda, on un total de 300 nens i nens van participar de la festa i van passar a recollir el seu regal. El “Nadal sense Nadales” ha estat un altre dels espectacles més ben acollits.
 
 
Tarragona, 4 de gener de 2010
 
 
Segells de reconeixement d'administració oberta