Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 El Patronat Municipal de Turisme publicita la seva imatge

El Patronat Municipal de Turisme publicita la seva imatge

El Patronat Municipal de Turisme publicita la seva imatge

Les bicicletes elèctriques Gualass lluiran la nova marca
El Patronat Municipal de Turisme publicita la seva imatge Presentació de la imatge a les bicicletes
09/04/2010

 

El Patronat Municipal de Turisme ha arribat a un acord amb l’empresa tarragonina GUALASS per lluir la nova marca de Tarragona a les seves bicicletes elèctriques. Es tracta de la primera vegada que el Patronat aposta per una iniciativa com aquesta i, a partir d’ara, les 8 bicicletes d’aquesta empresa tarragonina portaran el nou logotip de l’entitat en el tendal de les seves bicicletes elèctriques.
 
El Patronat Municipal de Turisme confia en aquest servei que ja fa tres temporades que s’ofereix a la ciutat i que comença a ser un referent per visitar Tarragona des d’un altre punt de vista. En aquest sentit, el President del Patronat, Sergi de los Rios, ha recordat que es tracta d’un servei que aposta per la sostenibilitat i que ja és molt visible a Tarragona.
 
Sergi de los Rios ha desvetllat que el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona està treballant per elaborar una proposta conjunta de les visites que s’ofereixen a la ciutat, ja sigui a peu (Tarragona romana i medieval i Tarragona Natura), sobre rodes (segway i bicicletes elèctriques), amb vaixell o en indrets concrets. La idea és poder elaborar un full informatiu que servirà de suport per conèixer totes les possibilitats que es troben per conèixer Tarragona.
 
 
 
Tarragona 8 d’abril 2010
Segells de reconeixement d'administració oberta