Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 El Pla Tarragona 2022 estarà llest al febrer

El Pla Tarragona 2022 estarà llest al febrer

El Pla Tarragona 2022 estarà llest al febrer

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha destacat que "és un document concret i que marcarà el full de ruta de la ciutat en els propers anys"
09/09/2010

Potenciar la projecció exterior de Tarragona, la definició del model turístic i les infraestructures ferroviàries són alguns dels temes que han tractat els membres del Grup Impulsor del Pla Estratègic 2022 de Tarragona durant la segona reunió de treball. L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha destacat que “les institucions i els agents socioeconòmics consensuarem i definirem tots els aspectes importants i que afecten a la ciutat”. En aquest sentit, Ballesteros ha avançat que al desembre es tindrà la diagnosi de la ciutat. “Un document que els asseguro que serà concret i no es quedarà al calaix”, ha afegit l’alcalde.

El Pla Tarragona 2022 segueix el calendari previst i el document estarà enllestit al febrer. Una cinquantena de ciutadans ja han registrat les seves aportacions al Pla a través de la seva pàgina web.

El Pla Tarragona 2022 és l’eina que ha de marcar el full de ruta de la ciutat pels propers anys. El Grup Impulsor està integrat per 18 representants de les entitats socials, econòmiques i veïnals més representatives de la ciutat. Així, hi tenen representació la CEPTA, l’AEQT, la PIMEC, l’Associació Hotelera de Tarragona, la URV, CCOO i UGT, la Subdelegació del Govern, la Delegació del Govern de la Generalitat, l’Autoritat Portuària, els quatre grups municipals amb representació a l’Ajuntament (PSC, CiU, PP i ERC) i les tres federacions veïnals de Tarragona. Aquest grup serà l’encarregat, durant els propers mesos, de validar la documentació i el pla de treball resultant del procés de participació i elaboració del Pla.

PER A MÉS INFORMACIÓ PODEU CONSULTAR: pla2022.tarragona.cat

Segells de reconeixement d'administració oberta