Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 El president de la Generalitat col·locarà la primera pedra de la Rambla del Riu Segre

El president de la Generalitat col·locarà la primera pedra de la Rambla del Riu Segre

El president de la Generalitat col·locarà la primera pedra de la Rambla del Riu Segre

És una de les obres emblemàtiques de Campclar, ja que crearà una nova zona de passeig per a vianants i ciclistes i dinamitzarà el comerç de la zona
29/04/2010

El president de la Generalitat, José Montilla, acompanyat de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, col·locarà demà  la primera pedra de la Rambla del Riu Segre a Campclar, a les 20.45 hores, a la cruïlla dels carrers Riu Segre amb Gran Canària.

A l’acte també hi assistiran la subdelegada del Govern, Teresa Pallarès, i  el delegat del Govern, Xavier Sabaté, entre d’altres autoritats.
Després de la col·locació de la primera pedra,  l’alcalde i el president de la Generalitat pronunciaran uns breus parlaments.
 
La Rambla del Riu Segre forma part del Pla integral de Campclar i és una de les obres emblemàtiques del barri, ja que ajudarà a cohesionar-lo  a nivell urbanístic, crearà una nova zona de passeig per a vianants i ciclistes  i  dinamitzarà el comerç de la zona.
La Rambla tindrà un quilòmetre de longitud i unirà la nacional 340 amb la T-11. Les obres  van a càrrec de la UTE Tecnofirmes-Ciopsa-Sece per un import de 3.273.172 (IVA exclòs) i estan finançades per la Generalitat i l’Ajuntament.
 
Segells de reconeixement d'administració oberta