Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 Els tarraconins ja tenen la seva pizza

Els tarraconins ja tenen la seva pizza

Els tarraconins ja tenen la seva pizza

Es tracta d’una iniciativa conjunta entre Pizza Nova i el Club dels Tarraconins
15/02/2010

 
A partir d’aquest dilluns els tarraconins es podran menjar una pizza feta exclusivament per a ells. La idea parteix d’una iniciativa conjunta entre Pizza Nova i el Club dels Tarraconins. La nova Pizza dels Tarraconins l’ha presentada en públic aquest dilluns la tinenta d’alcalde de Comunicació, Participació i Societat de la Informació, Begoña Floria, acompanyada pels set primers nens i nenes que es van inscriure mitjançant el web del Club (www.tarraconins.cat). La Jessica, el Marc, el Jordi, el Pau, el Joan, l’Adrià i la Judith han participat en un taller de cuina on han pogut conèixer el secret dels ingredients que calen per a l’elaboració d’una bona pizza. Tal com ha explicat Begoña Floria, “es tracta d’una iniciativa divertida perquè els socis i sòcies del Club aprenguin a valorar la bona cuina i coneguin la importància del menjar saludable”.
 
A partir d’aquest dilluns, doncs, la nova Pizza dels Tarraconins es podrà trobar a les cartes del restaurant i estarà disponible per a tots els tarraconins que hi vagin a dinar o a sopar. La característica d’aquest plat és que cada nen el podrà demanar en funció dels seus gustos. Pizza Nova els proposarà set ingredients per fer la seva pizza i ells triaran el seu component preferit. D’aquesta manera, cada tarraconí es menjarà una pizza totalment personalitzada.
 

Nous avantatges per ser tarraconins

Al marge de la nova Pizza dels Tarraconins, Pizza Nova també oferirà avantatges per als tarraconins que portin el carnet. I és que ensenyant el carnet de socis els petits obtindran la beguda de franc.
 
Es tracta d’un acord establert entre el Club dels Tarraconins i Pizza Nova com a una manera d’oferir nous avantatges als 7.460 socis del Club dels Tarraconins. Una iniciativa més d’aquest club infantil que, des de maig del 2008, organitza activitats perquè els tarragonins i tarragonines més joves s’impliquin en la vida social i cultural de la ciutat.

 

Un concurs a Pizza Nova per a guanyar premis

A partir d’ara, a més a més, el restaurant engega un concurs amb premis per als tarraconins que vagin a dinar o a sopar als seus locals. Aquest concurs consistirà en el següent: cada dia de la setmana, Pizza Nova tindrà un ingredient estrella del dia que caldrà endevinar. Aquells tarraconins que encertin quin és, obtindran un regal del Club dels Tarraconins.
 

La pizza, als quatre locals de Pizza Nova

Aquesta nova promoció per als Tarraconins es podrà trobar en qualsevol dels quatre locals que té Pizza Nova, a Tarragona:
  • Avinguda Estanislau Figueres, 55
  • Avinguda Estanislau Figueres, 47
  • C. Sant Domènec, 18
  • Av. Països Catalans, 25

Segells de reconeixement d'administració oberta