Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 Els concerts de les Nits de Minerva es reprenen a les Muralles

Els concerts de les Nits de Minerva es reprenen a les Muralles

Els concerts de les Nits de Minerva es reprenen a les Muralles

La formació El Pati de les Cireres interpretarà diferents peces del cançoner tradicional i popular català reinterpretades i fusionant-les amb les músiques actuals
24/08/2010

Després del petit parèntesi de Sant Magí, aquest dimecres 25 d’agost es reprenen les Nits a Minerva, la proposta de concerts a les Muralles que ens fa aquest estiu el Museu d’Història de Tarragona.

Aquesta represa ve protagonitzada pel grup El Pati de les Cireres que ens oferirà el seu darrer treball Anònimes, basat en totes aquelles cançons del cançoner tradicional i popular català que  han anat passant d’orella a orella des de fa molts anys.

Cançons que ens narren amors, patiments, presons, oficis.. històries en definitiva que hem escoltat un munt de cops: el Testament d’Amèlia, La Presó de Lleida, La Malcasada, Mariagneta etc... aquest cops interpretades per una formació moderna que les reinterpreta  fusionant-les amb les músiques actuals: música mediterrània, el jazz, el flamenc...

El concert començarà a les 10 del vespre i es realitza als peus de la Torre Minerva de les Muralles de Tarragona. L’accés a Muralles s’ha de realitzar per la porta del Passeig de Torroja.  

 

Segells de reconeixement d'administració oberta