Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 Els joves preparen les activitats d'estiu

Els joves preparen les activitats d'estiu

Els joves preparen les activitats d'estiu

La Conselleria de Joventut de l’Ajuntament recollirà les propostes de totes els nois i noies de la ciutat per a la creació dels continguts de l’Estiu Jove 2010
23/02/2010

 

Al llarg d’aquesta setmana i a través de la campanya Estiu Jove 2010, es repartirà pels centres educatius de secundària de la ciutat, informació als joves d’entre 14 i 17 anys perquè presentin i proposin iniciatives de tallers i activitats a realitzar durant les vacances d’estiu.
 
Amb aquesta intervenció als instituts, s’iniciarà la fase de cogestió i coprogramació de cursos i activitats familiaritzades en els camps de la dansa, música, informàtica, animació, noves tecnologies, arts visuals, arts plàstiques, recursos i eines per l’autonomia personal, esports i aventura, camps de treball…En conjunt, una aproximació als joves per canalitzar les seves potencialitats, propostes i necessitats de lleure i formació permanent. L’equip de joventut de l’Ajuntament de Tarragona interceptarà la fitxa i acollirà la iniciativa en el total de recull final.
 
Aquest canal de participació és obert tant a joves associats com no associats. Un jove individual com un jove en representació d’una entitat podran aportar les seves propostes amb la finalitat de desenvolupar la capacitat de vincular-se activament en els processos de decisió i fixar els fonaments socials per la construcció col·lectiva d’una cultura i comunitat participativa.
 
 
Mitjançant la web www.tarragonajove.org, i fins el 31 de març, es podrà descarregar el model d’acollida a la campanya ESTIU JOVE.  Anotant el nom de la idea i/o proposta, deixant una relació de contacte i enviant el model adjunt a joventut@tarragona.cat, es facilitarà l’accés apropiat per formar part dels preparatius del programa Estiu Jove 2010.
 
 
 
Tarragona, 23 de febrer de 2010
Segells de reconeixement d'administració oberta