Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 Els Tarraconins entraran gratuïtament al partit del Nàstic d'aquest dissabte

Els Tarraconins entraran gratuïtament al partit del Nàstic d'aquest dissabte

Els Tarraconins entraran gratuïtament al partit del Nàstic d'aquest dissabte

Es tracta d’una acció conjunta entre el Club dels Tarraconins i el Nàstic
Els Tarraconins entraran gratuïtament al partit del Nàstic d'aquest dissabte Una imatge de la trobada del setembre
08/01/2010

 
La Nineta, l’Ivori i les Tecla’t Magi’c del Club dels Tarraconins ja són del Nàstic, i per celebrar-ho aniran al Nou Estadi al primer partit de l’any que el Nàstic juga a casa, per animar als jugadors de futbol de l’equip de la ciutat.
 
Tots els socis tarraconins que aquest dissabte vagin al Nàstic podran accedir gratuïtament al Nou Estadi. Es tracta d’una iniciativa del Club dels Tarraconins juntament amb el Nàstic per tal d’apropar el sentiment grana i de fomentar l’esport entre els més petits de la ciutat.
 
D’aquesta manera, els tarraconins que dissabte vagin a veure el partit del Nàstic contra el Celta a les 18 h, podran accedir a les instal·lacions del Club acompanyats d’un adult, que també podrà entrar al camp de franc.
 
En aquest partit contra el Celta hi assistiran la Nineta i l’Ivori, que s’encarregaran d’animar a tots els tarraconins perquè recolzin els jugadors del Nàstic. A més a més, a la mitja part es podrà veure una petita actuació del grup de dansa del Club dels Tarraconins, Tecla’t Magi’c, que ballarà les cançons del Club.
 
Aquest partit també servirà per fer entrega dels lots de productes del Nàstic als tarraconins que van aconseguir els autògrafs de tots els jugadors del Nàstic que van participar a la ruta dels Centres Cívics a les festes del “Tornem de vacances”, de l’última setmana de setembre del 2009. 
 
Per això és imprescindible que tots els tarraconins que dissabte vagin al Nou Estadi s'acreditin amb el carnet del Club dels Tarraconins.

 
Tarragona, 7 de gener de 2010
Segells de reconeixement d'administració oberta