Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 Engega el Festival Eclèctic al Teatre Metropol

Engega el Festival Eclèctic al Teatre Metropol

Engega el Festival Eclèctic al Teatre Metropol

Seran set espectacles fets des de la discapacitat, física i psíquica, a càrrec dels grups de la ciutat i de fora
Engega el Festival Eclèctic al Teatre Metropol Imatge de "Sirena en tierra" de la companyia Danza Mobile
12/03/2010

 

Del 18 al 21 de març el Teatre Metropol acollirà el Festival Eclèctic, organitzat per la Conselleria de Polítiques d’Igualtat i a través del Servei Municipal del Discapacitat. Segons ha comentat la tinent d’alcalde, Victòria Pelegrín, “aquest certamen engega enguany amb la voluntat de normalitzar i fer visible el treball de les persones amb discapacitats físiques i psíquiques en el món del teatre amateur”.
 
I es fa, d’una banda, integrant-se en la programació estable de la Temporada d’Hivern del Teatre Metropol i alhora sota el paraigües de l’espectacle Sirena en tierra de la companyia Danza Mobile de Sevilla, reconeguda ja internacionalment i que integra artistes amb discapacitats; a nivell professional.
 
“El Festival Eclèctic suposa un pas més enllà des del punt de vista de tractar aquestes persones com a qualsevol altre grup amateur de la ciutat, dotant-los de la importància i l’espai que es mereixen, que és al teatre de la ciutat”, segons Pelegrín.
 
La companyia Al Trot Teatre serà l’encarregada d’engegar el festival amb una performance a la Rambla Nova el proper dijous 18 a les 20h, i continuarà, a banda de les representacions al Metropol; amb un taller de formació teatral, el dissabte 20 a les 13h, a la seu del Club Vaixell, a càrrec de Zona Zàlata; fins a cloure el diumenge amb el musical Remember del Club Vaixell.
 
Aquest certamen ha estat possible gràcies al treball conjunt entre la Conselleria de Cultura i l’àrea de Polítiques d’Igualtat i d’altra banda, també amb la implicació del Port i de Dow; que ja porta molts anys participant del programa Festa per a Tothom.
 
 
 
Tarragona, 12 de març de 2010
 

Més informació:

Festival eclèctic

Segells de reconeixement d'administració oberta