Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 Engega la 17a edició de la Mostra de Teatre Jove

Engega la 17a edició de la Mostra de Teatre Jove

Engega la 17a edició de la Mostra de Teatre Jove

Seran 14 representacions de grups de joves de teatre de la ciutat
14/04/2010

La Mostra de Teatre Jove comença avui dimecres la seva 17a edició. El grup Mayeutika Magic és l’encarregat de donar el tret de sortida, com en l’anterior edició, amb una obra de creació pròpia titulada Flex Momentum; avui dimecres 14 d'abril al Metropol.

En aquesta obra demostren que la vida de l’estudiant mai no ha estat fàcil, les dificultats que es poden trobar davant la presentació del treball més important de la carrera universitària un grup d’estudiants d’enginyeria, farà que el públic es quedi bocabadat amb els trucs de màgia que hauran de fer per a que tot surti bé.
 
Cia Mayeutika magic és un grup format per joves artistes provinents de diferents disciplines i que fusionen en escena les seves habilitats, creant espectacles on màgia, teatre i circ es barregen per a sorprendre el públic a través d’il·lusionisme. El grup l’integren Oscar Elgarrista, Aina Gombau, Miriam Franquès, Pablo Gonzalez i Rosa Mª Tierraseca.
 
La informació de les obres i les novetats d’aquesta programació es podran trobar al web jove www.tarragonajove.org o bé a través de la pàgina de Facebook que s’ha creat per aquesta edició de la Mostra de Teatre Jove.
Segells de reconeixement d'administració oberta