Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 Entra en funcionament el web dels XX Jocs Juvenils Europeus 2010

Entra en funcionament el web dels XX Jocs Juvenils Europeus 2010

Entra en funcionament el web dels XX Jocs Juvenils Europeus 2010

Es tracta d'un espai de trobada per a tots els participants del certamen i també per a tots aquells ciutadans que vulguin informació sobre les activitats i els espais
05/05/2010

Ja està disponible el web de la vintena edició dels Jocs Juvenils Europeus 2010, un espai de trobada per a tots els participants del certamen i també per a tots aquells ciutadans que vulguin informació sobre les activitats o els espais on es desenvoluparan les competicions.
 
El web, disponible en tres idiomes (català, castellà i anglès), és un primer pas per promoure la difusió i l’intercanvi dels principals elements diferencials de la cultura popular de Tarragona. Per aquest motiu, els visitants de la plana es trobaran un compendi d’informacions sobre les festes populars de la ciutat i també una extensa galeria d’imatges.
 
L’adreça del web és www.tarragona2010.com
 

Presència a Facebook

Aprofitant que Facebook ja és la xarxa social amb més usuaris, tant a Catalunya com a la resta de l’Estat, s’ha creat un grup per tal de poder fer arribar tota la informació referent als Jocs al nombrós públic que habitualment usa Facebook.
Segells de reconeixement d'administració oberta