Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 Es presenta Ta'Rumba, la primera mostra de rumba catalana de la ciutat

Es presenta Ta'Rumba, la primera mostra de rumba catalana de la ciutat

Es presenta Ta'Rumba, la primera mostra de rumba catalana de la ciutat

Se celebra des del 22 d'abril fins a l'1 de maig
Es presenta Ta'Rumba, la primera mostra de rumba catalana de la ciutat El certamen s'ha presentat en roda de premsa a l'Ajuntament
21/04/2010

La consellera i presidenta de l’Empresa de Mitjans de Comunicació de Tarragona (EMMCT), Sandra Coloma, ha presentat aquest dimarts la I Mostra de Rumba Catalana de Tarragona, que sota el nom de Ta’Rumba portarà a la ciutat artistes rumberos de primera fila, però també espais de formació i de trobada, així com diferents concerts de grups rumberos de la demarcació.

Tot i que el plat fort de la programació es desenvoluparà els dies 30 d’abril i 1 de maig, el proper divendres 23 d’abril, ja hi haurà un primer tast del que serà aquest festival. Serà a l’estand de l’EMMCT amb l’aparició del Nano Rumberu, la mascota d’aquest certamen, amb qui tothom que ho vulgui es podrà fotografiar; així com l’actuació del grup tarragoní Vergüenza Ajena. El dijous 22 s’inaugura una exposició de fotografies d’Àlex Carmona, que ha retratat diferents artistes d’aquest gènere i que es podrà veure entre el local de l’Associació de Gitanos de la Part Alta i al Centre Sociocultural de la Part Alta.

El divendres 30 d’abril arrencarà a les 17 h la Cercavila Rumberu, acabant a la plaça dels Sedassos amb la Mostra de Bandes Locals i l’acte inaugural, que tindrà lloc al Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona. A la nit hi haurà el concert de Derumbant, una big bang rumbera que retrà homenatge al Gato Pérez a la Sala Zero. I el dissabte 1 de maig al matí és el torn de les classes magistrals de guitarra, percussió i ball, així com de la xerrada a càrrec de Peret i Txarly Brown. El matí de formació clourà amb un vermut i una paella popular, i a la tarda rumba per a tothom amb diferents activitats obertes a la gent que haurà participat als tallers i al públic en general.
 

Per a més informació

Segells de reconeixement d'administració oberta