Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 ESPIMSA engega el diàleg amb els comerciants de l'entorn del Mercat Central

ESPIMSA engega el diàleg amb els comerciants de l'entorn del Mercat Central

ESPIMSA engega el diàleg amb els comerciants de l'entorn del Mercat Central

En les trobades es pretén fer un seguiment de les obres de reforma de l’equipament
01/02/2010

 

Després que a principis de gener comencessin les obres del Mercat Central, es van establir unes trobades periòdiques amb els representants dels comercials, el director de l’obra i membres d'ESPISMA per tal de fer el seguiment de la reforma del Mercat i informar de l’evolució i afectació de les obres. Es tracta d’unes trobades periòdiques que es produeixen cada primer dilluns de mes. L'última ha tingut lloc aquest mateix migdia a la seu d'ESPIMSA, succeint una primera trobada del passat 18 de gener.
 
Des d’ESPIMSA es valora molt positivament  aquestes reunions, ja que són clau per establir ponts de diàleg amb qui més pateix les obres: “és ben clar que el sector comercial és a qui més li afecten les obres de reforma del Mercat Central, i és per aquest motiu que hem establert aquest mecanisme de coordinació, per tal que hi hagi una comunicació fluïda i constant”, ha destacat el tinent d'alcalde de promoció, Sergi de los Rios.
 
En aquest sentit, cal destacar que els directors d’obra van visitar el passat divendres els comerciants que es veuran afectats en la següent fase de la desviació de serveis, que s’iniciarà aquesta setmana. D’aquesta manera, es coneixen de primera mà les possibles afectacions de manera prèvia, una pràctica que se succeirà abans d’iniciar cada nova fase.
 
Cal destacar que des del 18 de gener es van fixar unes trobades i uns mecanismes que s’aniran succeint durant tot el procés i que han de servir per atenuar els efectes de la reforma. El president d’ESPIMSA també ha volgut remarcar que s’estan preparant altres mecanismes de comunicació directa per tal d’informar de manera periòdica a tot l’entorn del Mercat Central.
 
Tarragona, 1 de febrer de 2010
Segells de reconeixement d'administració oberta