Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 Horaris d’estiu i nova web de l’Empresa Municipal de Transports

Horaris d’estiu i nova web de l’Empresa Municipal de Transports

Horaris d’estiu i nova web de l’Empresa Municipal de Transports

28/06/2010

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) estrena el nou web (www.emtanemambtu.cat), una pàgina web més funcional i atractiva, que facilita la relació entre els serveis de l’empresa i els usuaris i que inclou funcionalitats noves, incidències en temps real, càlcul de rutes més senzilles i continguts multimèdia.

La principal novetat de la nova pàgina web és la seva visualització. Facilita un contingut molt detallat i intuïtiu sobre la xarxa de l’EMT amb informació dels trajectes, els horaris, les parades i plànols de recorreguts. Es tracta de donar informació senzilla i ràpida perquè l’usuari pugui gaudir del seu temps de la manera més profitosa: tant si agafa l’autobús per anar de compres, per gaudir dels espectacles o de qualsevol altre entreteniment a la ciutat.
 
Amb la nova pàgina web, que incorpora tecnologia d’última generació, l’usuari també podrà cercar les línies que passen per un punt determinat, calcular quina és la ruta més ràpida i estar permanentment informat de les incidències en temps real.
 
Nous horaris d’estiu
Per altra banda, des d’avui ja estan en funcionament els nous horaris d’estiu amb suports més fàcils de visualitzar, més còmodes i dissenyats amb la nova imatge de l’EMT. Els horaris, a part de facilitar la informació de totes les línies, també inclou els serveis dels Centres d’Atenció al Client, on ja s’hi troben disponibles.
 
Com cada estiu, es posen en funcionament les línies L-16 St. Pere i St. Pau - La Platja i L-61 Campclar - La Platja; es prolonguen les línies L-3 La Canonja- Platja Arrabassada, L-10 Hosp. Joan XXIII – Nàutic – Platja Miracle i L-85 St. Salvador- Platja. També es reforcen la resta de línies que passen per la platja, com son la L-1 Boscos – Goya – Hospital Joan XXIII, L-19 Entrepins - Escorpí - Pere Martell (Per Marenostrum) i L-97 La Mora - Les Gavarres, a més s’adapten les línies nocturnes a tots els actes lúdics del estiu.
 
D’altra banda, es realitzen dues modificacions importants de recorreguts.
La L-35 que donarà servei al barri de Buenos Aires de dilluns a divendres, on es troben els dipòsits d’aigua de Bonavista.
 
Per altra banda, les línies L-5 i L-85 modifiquen substancialment el recorregut pel barri de Sant Salvador, millorant el servei a Santa Isabel i a tot el barri en general, tant en dies feiners com festius. A partir d’aquests moments la freqüència de pas és de 15 minuts i el temps de recorregut entre qualsevol punt del barri i el centre ciutat i al revés, oscil·la entre els 10 minuts i els 16 minuts.
 
Els nous horaris seran efectius des de avui fins el proper 6 de setembre.
Segells de reconeixement d’administració oberta