Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 John Malkovich actuarà al Teatre Metropol amb 'The Infernal Comedy'

John Malkovich actuarà al Teatre Metropol amb 'The Infernal Comedy'

John Malkovich actuarà al Teatre Metropol amb 'The Infernal Comedy'

L’obra està programada com dins dels actes més importants del Centenari del Teatre Metropol i també de la Temporada de Primavera
24/03/2010

L’actor John Malkovich, que dirigeix i protagonitza The Infernal Comedy, és també un expert en l’obra de l’arquitecte Josep Maria Jujol i per aquest motiu, els dies que serà a la ciutat, intervindrà en la conferència “Jujol i el Teatre Metropol” que s’ha organitzat dins els actes del centenari de l’Ajuntament i en col·laboració amb el Departament d’Història i Història de l’Art de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Els principals actes de la celebració del centenari es desenvoluparan al llarg d’aquest segon trimestre de l’any, de l’abril al juny, i comptaran també amb d’altres iniciatives al voltant de l’obra de l’arquitecte modernista, com són quatre exposicions, visites guiades i virtuals de l’edifici, la presentació d’un llibre o la festa del centenari, que servirà de cloenda i que es farà al juny. L’organització i coordinació dels actes compta amb la col·laboració de moltes entitats i institucions culturals de la ciutat.
 
Paral·lelament, la temporada de primavera del teatre s'inicia el proper 23 d’abril amb l’espectacle de dansa Tres coreografies,  de la companyia IT DANSA Jove Companyia de l'Institut del Teatre, que conjuntament amb l’espectacle Sense fi / Conquassabit de Gelabert Azzopardi seran dues mostres d’alt nivell d’aquest gènere artístic que es porten a la ciutat, coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Dansa.

Pel que fa a la música, els cantautors Ismael Serrano i Roger Mas realitzaran els dos importants concerts d’aquesta temporada. Dins d'aquesta programació també podrem sumar els pallassos Petita feina per al pallasso vell de Ramón Simó o l’espectacle de circ Kampingplatz.
 
També tindrem la presència de Sergi López, un actor de cinema i teatre reconegut mundialment que portarà a la ciutat Nonsolum, on es transformarà en trenta personatges diferents només amb una caixa de fusta i unes ulleres de plàstic. I en aquest sentit, també cal destacar l’obra Un Marit Ideal, amb Joel Joan i Abel Folch, que també se suma a aquesta brillant programació de la primavera.

I per finalitzar, l’espectacle The Infernal Comedy, que estarà de gira per l’Estat espanyol aterrant només a Tarragona (dues representacions), Màlaga i Bilbao; arriba de bracet del centenari i es presenta com un concert líricoteatral, on Malkovich explica la vida d’un assassí en sèrie austríac, acompanyat d'una orquestra barroca i dues sopranos.
 
Per a més informació podeu consultar:
 
 
Tarragona, 24 de març de 2010
 
Segells de reconeixement d'administració oberta