Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 Josep Fèlix Ballesteros: "La Ciutat Judicial posarà Tarragona al nivell que li toca en dependències judicials"

Josep Fèlix Ballesteros: "La Ciutat Judicial posarà Tarragona al nivell que li toca en dependències judicials"

Josep Fèlix Ballesteros: "La Ciutat Judicial posarà Tarragona al nivell que li toca en dependències judicials"

El president de la Generalitat José Montilla ha confirmat l'inici del procés de licitació de les obres d'aquest equipament
08/10/2010

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, assegura sentir-se “molt content i satisfet” per l’anunci del president del Govern, José Montilla, avui durant l’obertura de l’Any Judicial a Tarragona d’aprovar l’inici del procés de licitació de les obres de la Ciutat Judicial. L’alcalde Ballesteros ha manifestat que “amb la posada en marxa d’aquest nou equipament, Tarragona es posarà al nivell que li toca en quant a dependències judicials. I, a més, les noves instal·lacions estan pensades no només per donar resposta a les necessitats presents, sinó també dels propers anys”.
 
L’alcalde ha remarcat que “com en qualsevol equipament, a l’Ajuntament de Tarragona li hagués agradat que la tramitació fos molt més ràpida, i més en un tema que fa tants anys que la ciutat reivindica. Tot i això, entenem els terminis han estat els que són perquè l’equipament es planteja per cobrir les necessitats presents però també  les futures”. I ha afegit: “La Ciutat Judicial era una de les prioritats del govern municipal i així ho ha entès la Generalitat de Catalunya”.
 
La Ciutat Judicial serà l’equipament judicial de major envergadura de Catalunya, després de la Ciutat de la Justícia de Barcelona i Hospitalet.

Segells de reconeixement d'administració oberta