Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 L’Ajuntament i el Club Natació Tàrraco signen conveni de col·laboració

L’Ajuntament i el Club Natació Tàrraco signen conveni de col·laboració

L’Ajuntament i el Club Natació Tàrraco signen conveni de col·laboració

L’acord permetrà l’accés puntual a la piscina a un preu únic de 3 euros
L’Ajuntament i el Club Natació Tàrraco signen conveni de col·laboració Signatura del conveni. Foto: Mauri Fernández
16/02/2010

El conseller d’Esports, Jose Cosano, i el president del Club Natació Tarraco, Josep Maria Claver, han signat un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i l’entitat esportiva per contribuir al foment, desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva a Tarragona. Amb aquest acord l’Ajuntament aporta al Club 120.000 € per a la renovació i adequació de les seves instal·lacions i, com a contrapartida, el club es compromet a facilitar les seves instal·lacions al consistori per a esdeveniments esportius de la ciutat que siguin d’interès públic i, a més, a oferir un preu especial de 3 € per l’accés puntual a les piscines del club als ciutadans de Tarragona i als abonats del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona. 

El conveni entra en vigor el proper dilluns 22 de febrer i té una vigència de 10 anys. El conseller Jose Cosano ha explicat que aquest acord “a més de permetre millorar les instal·lacions també afegirà un plus de qualitat als equipaments esportius del centre de la ciutat i dóna resposta a una demanda dels veïns de la Part Alta, que podran accedir a la zona de bany a un preu públic”. El president de l’entitat, Josep Maria Claver s’ha mostrat satisfet per l’acord, ja que els permetrà millorar els vestidors i la zona de caldera i, al mateix temps, ha assegurat que amb el preu únic d’accés puntual podran apropar les instal·lacions als veïns de la Part Alta i de Llevant.

Segells de reconeixement d'administració oberta