Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 L’Ajuntament posa en marxa l'Operació Iglú

L’Ajuntament posa en marxa l'Operació Iglú

L’Ajuntament posa en marxa l'Operació Iglú

Amb motiu de l’activació del Pla Neucat per part de la Generalitat, un equip de 15 persones vetllen a les nits pels sense sostre
07/01/2010

Amb motiu de l’activació del Pla Neucat en Fase d’Alerta (Nivell 1) per part de la Generalitat de Catalunya, el Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, la Direcció General de Protecció Civil, la Conselleria de Seguretat Ciutadana i Mobilitat i la Conselleria de Serveis a la Persona de l'Ajuntament de Tarragona, han posat en marxa l’Operació Iglú, que consistirà en fer una roda per tota la ciutat per a la localització de les persones sense sostre, oferint-los allotjament o mantes.

Els allotjaments es faran a la Casa dels Transeünts o en les diferents pensions concertades. Si algú no vol ser allotjat, se li facilitaran mantes.

Aquest dispositiu el faran, a partir de les 22.30 h, un equip d’unes quinze persones format pel cap de torn de la Guàrdia Urbana acompanyat d’una dotació, una treballadora social, set persones de la Creu Roja amb dos vehicles i una ambulància i cinc persones més de Protecció Civil, amb diversos vehicles.
 
La duració d'aquest dispositiu serà fins la finalització de l'alerta per fred.
 
 
Tarragona, 7 de gener de 2010
Segells de reconeixement d'administració oberta