Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 L’Ajuntament presenta el projecte Cultura 2010 a 200 persones

L’Ajuntament presenta el projecte Cultura 2010 a 200 persones

L’Ajuntament presenta el projecte Cultura 2010 a 200 persones

Ballesteros: “Aquest és el punt de partida amb el que volem començar a treballar amb vosaltres, us volem fer partícips de la nostra política cultural”
L’Ajuntament presenta el projecte Cultura 2010 a 200 persones Imatge de la presentació al Metropol
15/01/2010

El dimecres 13 de gener, al Teatre Metropol, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, acompanyat per la tinenta d’alcalde de Cultura, Carme Crespo, i la tinenta d’alcalde i coordinadora de l’àrea, Rosa Rossell, van presentar a les entitats, agents culturals i artistes de la ciutat el projecte Cultura 2010, amb la voluntat de consensuar i apropar la gestió que ja s’està duent a terme en aquesta àrea, englobada en les línies generals que segueix aquest govern municipal.

La consellera Carme Crespo va fer una extensa presentació a unes 200 persones assistents a l’acte, la majoria de les quals eren representants d’entitats. Posteriorment es va obrir un torn de preguntes on hi van haver 25 intervencions del públic.
 
Conjuntament, l’alcalde i les conselleres van atendre totes les peticions i dubtes dels presents i van reiterar la idea que “aquest és el punt de partida amb el qual volem començar a treballar amb vosaltres, us volem fer partícips de la nostra política cultural”, segons va afirmar l’alcalde.
 
L’alcalde va reiterar, a més, que “Tarragona ha d’optar per l’excel·lència en els seus projectes”, ja que ha apostat fort per aconseguir la capitalitat europea de la cultura del 2016 i això vol dir que “no tot ni tothom tindrà cabuda en aquest nou model, però em consta que moltes de les entitats que signen el manifest estan decidides a compartir això que diem, però que comportarà molta feina prèvia per tal de posar-nos d’acord”.
 
D’altra banda, Carme Crespo també va anunciar que de forma imminent s’engegarien les comissions de treball per a cadascuna de les àrees artístiques, on hi participaran les persones que treballen dia a dia amb la cultura de la ciutat. Així, la consellera va reafirmar que “es treballarà per primera vegada amb les entitats de la ciutat per aconseguir objectius comuns”.
 
Segells de reconeixement d'administració oberta