Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 L’Estiu Jove balla al carrer amb Juan Carlos Verdú, concursant del programa de televisió 'Fama, a bailar!'

L’Estiu Jove balla al carrer amb Juan Carlos Verdú, concursant del programa de televisió 'Fama, a bailar!'

L’Estiu Jove balla al carrer amb Juan Carlos Verdú, concursant del programa de televisió 'Fama, a bailar!'

El 9 de juliol oferirà una classe a la Rambla Nova de la ciutat
08/07/2010

El proper divendres 9 de juliol tindrà lloc el primer acte extraordinari en el marc de l’Estiu Jove.  De la mà del referent televisiu Juan Carlos Verdú -concursant de la primera edició del concurs de televisió de Cuatro Fama a bailar!- s’oferirà una classe especial del taller de jazz, funky i hip-hop contemporani. Parlem d’un jove emergent en els formats de dansa clàssica i contemporània, flamenc, claqué, capoeira, solfeig, cant, piano i interpretació. De perfil polifacètic, sovint arriba a transformar molts dels seus passos en acrobàcies força espectaculars.

Aquest acció al carrer conclourà dues setmanes intenses de dansa dirigides a 20 alumnes de 12 a 17 anys. Els coneixements s’han adquirit a ritme imponent amb l’oportunitat de corregir i compartir cadascuna de les tècniques entre joves i el jove ballarí.

Aquest curs de dansa ha estat coorganitzat per l’entitat Scenic Dansa i la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona. La proposta no és única, ja que s’oferten opcions de dansa clàssica, hip-hop, jazz-fusion i contemporani amb d’altres professors de trajectòria destacable com Magda Borrull, Salva Faye i Creu Álvarez.

La sessió magistral d’aquest divendres dia 9 de juliol, tindrà lloc a les 20 h a la coca central de Rambla Nova, davant del col·legi Teresianes. L’acte consistirà en una exhibició dels balls i coreografies treballades durant el taller quinzenal realitzat del 28 de juny al 9 de juliol. Al finalitzar aquesta mostra, Juan Carlos Verdú convidarà al públic assistent a una ballada conjunta sobre temes musicals d’actualitat. Es recomana a totes i tots els assistents que s’aproximin a l’acte que vinguin força preparats amb roba còmode i aigua per acabar la tarda ben animats.

Més informació i inscripcions a www.tarragonajove.org/estiujove2010

 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta