Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 L’ETC arriba a Tarragona amb "Les criatures de Prometeu", un espectacle de producció pròpia

L’ETC arriba a Tarragona amb "Les criatures de Prometeu", un espectacle de producció pròpia

L’ETC arriba a Tarragona amb "Les criatures de Prometeu", un espectacle de producció pròpia

El KESSE portarà la música més internacional
L’ETC arriba a Tarragona amb "Les criatures de Prometeu", un espectacle de producció pròpia Les criatures de Prometeu
23/06/2010

El proper dissabte 3 de juliol engega el Festival ETC de Tarragona amb un gran espectacle de dansa: Les criatures de Prometeu, amb 14 ballarins i 40 músics de la Companyia Plan B i de la Camerata XXI, respectivament. Aquest espectacle és una producció pròpia que presenta l’Ajuntament –Cultura i Tarragona 2016– i que dirigeix la ballarina i coreògrafa Arantxa Sagardoy. El Festival d’enguany anirà del 3 de juliol al 19 d’agost, ja que el darrer espectacle coincideix amb la celebració de Sant Magí.

Els altres espectacles musicals del festival d’estiu seran Chick Corea & Freedom Band (17 de juliol), la Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona (18 de juliol), Joan Manel Serrat amb el concert Hijo de la luz y la sombra (24 de juliol) i Pereza amb Aviones (6 d’agost).
Per als amants del teatre hi haurà tres grans opcions. D’una banda, El Avaro de Molière (23 de juliol) del Centro Dramático Nacional/Galiardo Producciones, l’espectacle de La nit de Sant Joan (31 de juliol) de Dagoll Dagom o el Circ Acrobàtic Nacional de Pequín amb Dreams.
 
El grup hispanobritànic Soul Tellers (16 de juliol), per la seva banda, obrirà el torn del Kesse al Pla de la Seu i al Claustre del Seminari que oferirà cinc concerts del 16 de juliol al 4 d’agost. A aquest primer concert el seguiran el grup italià Corou da Berra (20 de juliol), el californià Mark Eitzel (22 de juliol), el grup Strand...Rand (30 de juliol), Johan Sara Jr Group (31 de juliol) i finalment els alemanys Äl Jawala (4 d’agost).
 
Segells de reconeixement d'administració oberta