Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 La 4a edició de la mostra d'art i artesania dóna el tret de sortida al programa Cultura de Carrer

La 4a edició de la mostra d'art i artesania dóna el tret de sortida al programa Cultura de Carrer

La 4a edició de la mostra d'art i artesania dóna el tret de sortida al programa Cultura de Carrer

A la plaça de les Cols, carrers Merceria i Major s'hi ubicaran 42 artesans i artistes de diferents disciplines que donaran a conèixer les seves creacions
25/06/2010

 

Aquest dissabte, 26 de juny, a partir de les 17h s’inicien les activitats del Cultura de Carrer a través de la Mostra d’Art i Artesania que arriba a la seva 4a edició. Enguany, estrenant un nou espai d’acció, i de la plaça del Sedassos que es on s’ha realitzat fins ara, es passa a la plaça de les Cols, c. Merceria i c. Major, on estaran ubicats 42 artesans i artistes en diferents disciplines que donaran a conèixer les seves creacions. Com a proposta per als comerços de les zones properes a la festa, s’ha donat la opció que les botigues apropin els seus productes al públic sortint al carrer, així 12 comerços dels carrers Major, Cavallers, Merceria i Coques s’afegiran a la Mostra per tal de donar a conèixer de més a prop els seus productes i dinamitzar el comerç.
 
A partir de les 19 h està previst que comenci la Mostra d’Espectacles al Carrer, accions de petit format realitzades per col·lectius artístics i culturals, així doncs el col·lectiu Verins escènics, Linibohemia, l’Associació cultural Abadá Capoeira o les Crazydancers que exhibiran els seus treballs.
 
L’apartat musical serà divers, ja que 3 discjòquei donaran ambient a l’espai; Dj Moretty, Dj Goodfellah  i Dj Harry, el músic Pere Nolasc també hi serà present, a més del grup de percussió Batek Batucada i el cantautor Tarragoní Carles Uriarte.
 
Més informació a: www.tarragonajove.org
Segells de reconeixement d'administració oberta