Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 La campanya "Comprar a Campclar té premi" vol afavorir un comerç solidari amb el medi ambient

La campanya "Comprar a Campclar té premi" vol afavorir un comerç solidari amb el medi ambient

La campanya "Comprar a Campclar té premi" vol afavorir un comerç solidari amb el medi ambient

Se sortejaran 200 carros de compra
28/04/2010

El conseller responsable del PIC, Joan Sanahujes, i la presidenta de l’Associació de Comerciants de Campclar (ACC), Montserrat Torrell, han presentat en roda de premsa la campanya “Comprar a Campclar té premi”, que té com a objectiu treballar per una societat més respectuosa amb el medi ambient.

La campanya s’iniciarà avui, 28 d’abril, i es prolongarà fins al 25 de maig. En aquest període, els més de 50 comerços adherits a l’associació de comerciants del barri,  oferiran als seus clients butlletes de participació per al sorteig de 200 carros. Els participants hauran d’omplir les butlletes amb 10 segells, que obtindran de manera gratuïta en fer les seves compres als comerços  de l’ACC.

També es regalaran, de manera directa i sense sortejos, 2.500 bosses reutilitzables entre els seus clients, tot plegat per fomentar la reutilització de les bosses de la compra.

 
Segells de reconeixement d'administració oberta