Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 La CiberÀgora 2010 estarà dedicada a la seguretat i la privadesa a internet

La CiberÀgora 2010 estarà dedicada a la seguretat i la privadesa a internet

La CiberÀgora 2010 estarà dedicada a la seguretat i la privadesa a internet

Se celebrarà els dies 8 i 9 de juliol a les instal·lacions de l'IMET
10/06/2010


La CiberÀgora 2010 estarà dedicada íntegrament a analitzar la seguretat i la privadesa a internet. Les jornades tindran lloc els dies 8 i 9 de juliol a les instal·lacions de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (av. Ramón y Cajal, 70).

Durant les jornades comptarem, entre d’altres, amb Artemi Rallo, director de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

L’objectiu bàsic d’aquestes jornades és promoure un fòrum de trobada, presentació de resultats i discussió oberta de temes relacionats amb l’aplicació de les noves TIC a la protecció de la seguretat dels ciutadans. Estan adreçades a estudiants universitaris (Informàtica, Telemàtica, Dret, ADE), organismes públics (ajuntaments, diputacions), empreses i ciutadania en general interessada en els aspectes tècnics relacionats amb la protecció de la seguretat i la privadesa. En aquesta edició farem especial èmfasi en l’ús d’Internet.
 
Més informació i inscripcions gratuïtes a través del web http://ciberagora.tarragona.cat. El nombre d’inscrits està condicionat a l’aforament de la sala.
Segells de reconeixement d'administració oberta