Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 La Conselleria de Joventut presenta un nou disseny del web Tarragonajove.org

La Conselleria de Joventut presenta un nou disseny del web Tarragonajove.org

La Conselleria de Joventut presenta un nou disseny del web Tarragonajove.org

El col·lectiu de joves creadors la Lleteria ha estat l'encarregat de transformar-lo
    La Conselleria de Joventut presenta un nou disseny del web Tarragonajove.org  Imatge de presentació del nou web
19/03/2010

 

Aquest divendres la consellera de Joventut, Sandra Coloma, ha presentat el nou disseny del web de Joventut, que conservant el domini (www.tarragonajove.org) presenta una imatge renovada i s'ha transformat a més en un espai creatiu i de relació, on es podrà disposar de tota la informació necessària d’una manera ràpida i senzilla. D'aquesta manera, s’obrirà un espai multimèdia d’intercanvi de vídeos, de fotos, d’experiències i propostes fetes des dels propis joves.El canvi l'ha dut a terme el col·lectiu .la Lleteria.

El web presenta diferents pàgines amb temàtiques d’interès com la cultura i el temps lliure, l’emancipació, la vivenda, l’ocupació, la formació, la salut, l’esport, la participació i altres facetes de l’acció comunitària i el desenvolupament personal. També hi ha el Fòrum, un espai d’intercanvi d’experiències, ofertes i demandes, etc. i una sala d’art jove virtual, que funcionarà paral·lelament a la dinamització de les campanyes i activitats de la Conselleria.
 
D’aquesta manera, la Conselleria de Joventut, a més d’apostar pels espais físics –com són els nous projectes de Capsa Jove i Oficina Jove-, també ho fa pels espais telemàtics; entenent la importància en la vida diària dels joves d’aquesta nova forma de relacionar-se.
 
Per a més informació:
 

Tarragona, 19 de març de 2010
Segells de reconeixement d'administració oberta