Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 La Festa de Sant Magí presenta dos nous escenaris i més de 100 actes per a tots els públics

La Festa de Sant Magí presenta dos nous escenaris i més de 100 actes per a tots els públics

La Festa de Sant Magí presenta dos nous escenaris i més de 100 actes per a tots els públics

Del 14 al 19 d’agost del 2010 es podrà gaudir des dels actes més tradicionals fins a d'altres completament nous
La Festa de Sant Magí presenta dos nous escenaris i més de 100 actes per a tots els públics Cartell de les Festes de Sant Magí 2010
21/07/2010


La programació de Festes de Sant Magí 2010, que s’ha presentat aquest dimecres en roda de premsa, anirà del 14 al 19 d’agost i presenta 105 actes per a tots els públics oferint, a més, dos nous escenaris per als concerts més destacats. D’una banda es recupera la plaça de toros, que sota el nom de Tàrraco Arena portarà Miguel Bosé a la ciutat i, d’altra banda, l’onzè Festival de l’Associació de Músics de Tarragona (AMT) que enguany s’ubica al pati de l'antiga Tabacalera i que serà el dissabte 14 d’agost amb l’actuació de grups de l’associació i de Love of Lesbian, Quimi Portet, Supersubmarina, Costo Rico i Mine!, entre d’altres.

A aquests dos concerts, se suma l’espectacle del Circ Acrobàtic de Pequín, que es podrà veure el mateix dia 19 d’agost a les 22 h al Camp de Mart.

Es consolida així mateix i durant diversos dies la festa de la Imaginada 2010, al passeig de les Palmeres, en la seva segona edició, amb propostes molt diverses de diferents col·lectius de la ciutat i també se celebra per segon any consecutiu el Concurs de Cantautors a la plaça dels Sedassos.

Els actes més tradicionals continuaran sent part important de la festa, des de l’Arribada de l’aigua, la Sindriada, la Revetlla Remullada, les Contalles de Sant Magí i la Professó, entre d’altres. Tot plegat, acompanyat per 12 exposicions i activitats a la Casa de la Festa i a la plaça Verdaguer, per als més petits.

Com a actes nous més destacats, cal parlar de la 1a Festa Gitana que se celebrarà al Cós del Bou el dissabte 21 d’agost, organitzada per l’Associació Gitana de Tarragona i de la 1a Travessa d’Andròmines de Sant Magí a la Platja del Miracle el diumenge 15 d’agost a les 10.30 h, organitzada pel cau Alverna. També hi haurà la primera trobada de Magins de Tarragona, organitzada pel Parc Central.
Segells de reconeixement d'administració oberta