Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 La piscina de Torreforta Riuclar Icomar ja és oberta

La piscina de Torreforta Riuclar Icomar ja és oberta

La piscina de Torreforta Riuclar Icomar ja és oberta

L'equipament està format per dues piscines de 25 x 12,5 metres i 12,5 x 6 metres, dues sales de gimnàstica, vestidors, dues pistes de pàdel, jacuzzi, sauna, bany de vapor, solàrium i un espai enjardinat exterior
23/07/2010

 

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i la subdelegada del govern, Teresa Pallarès, han inaugurat  la piscina municipal de Torreforta- Riuclar- Icomar. Les obres de construcció han tingut un cost de 3,7 milions d’euros, que han estat finançats pel Fons Estatal d’Inversió Local.
 
L'equipament està format per dues piscines de 25 x 12,5 metres i 12,5 x 6 metres, dues sales de gimnàstica,  vestidors, dues pistes de pàdel, jacuzzi, sauna, bany de vapor, solàrium i un espai enjardinat exterior. L'edificació està ubicada al costat del poliesportiu municipal que hi ha a la part posterior d'aquest i els separa una riera ja existent.
 
La nova piscina formarà part del circuit d’activitats programades pel Patronat Municipal d’Esports. Des del dijous i fins el diumenge 25 de juliol, l’accés a les noves instal·lacions és gratuït per a totes aquelles persones que presentin el tiquet que podran recollir a la resta de piscines municipals i a les seus de les associacions de veïns de Torreforta, Riuclar i Icomar. L’horari serà de dilluns a divendres de 10 a 21.30 h, dissabte de 10 a 21 h i diumenge de 10 a 14 h.
Segells de reconeixement d'administració oberta