Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 La reordenació semafòrica de la cruïlla de la Font del Centenari millora la fluïdesa del trànsit

La reordenació semafòrica de la cruïlla de la Font del Centenari millora la fluïdesa del trànsit

La reordenació semafòrica de la cruïlla de la Font del Centenari millora la fluïdesa del trànsit

La reordenació de la cruïlla ha permès reduir temps d’espera i compta amb un sistema que s’autorregula en els moments de saturació de trànsit
26/01/2010

Des d’avui ja és efectiva la reordenació semafòrica de la cruïlla de la Font del Centenari, que ha permès reduir temps d’espera i que compta amb un sistema que s’autorregula en els moments de saturació de trànsit. Amb aquesta actuació, la Conselleria de Seguretat Ciutadana i Mobilitat finalitza les modificacions previstes a l’entorn del Mercat Central per tal de millorar la fluïdesa del trànsit a la zona.

Recordem que el passat dia 11 de gener, el carrer de Colom va quedar tancat al trànsit amb motiu de l’inici de les obres del Mercat Central i les parades de bus de l’Empresa Municipal de Transport es van traslladar a l'avinguda de Ramón y Cajal, quedant suprimit un dels carrils de circulació.  
 
Juntament amb la nova regulació semafòrica, l’Àrea de Mobilitat va realitzar la setmana passada diverses actuacions encaminades a descongestionar el trànsit:
  • El carril de la dreta de la Rambla Nova, en el tram comprès entre la Font del Centenari i el carrer de Canyelles en sentit al Balcó del Mediterrani, va quedar obert al trànsit. En aquest carril s’havien habilitat un parada de taxis que es trasllada al carrer de Pau Casals i aparcaments per a motocicletes que s’han reubicat al carrer de Canyelles. D’aquesta manera, aquest tram pot absorbir més trànsit provinent de Ramón y Cajal, Rovira i Virgili i Rambla Nova.
  • A l'avinguda de Ramón y Cajal s’ha reubicat el mobiliari urbà (bancs, contenidors i papereres) per facilitar la mobilitat als usuaris de l’EMT i per evitar molèsties al veïns del carrer per accedir al seus habitatges o aparcaments privats.
Segells de reconeixement d'administració oberta