Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 La substitució de la xarxa de claveguerem i aigua a la Floresta es farà en tres fases

La substitució de la xarxa de claveguerem i aigua a la Floresta es farà en tres fases

La substitució de la xarxa de claveguerem i aigua a la Floresta es farà en tres fases

Les obres començaran a principis d’octubre i acabaran a finals març
12/07/2010

 

El tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona i regidor de La Floresta, Pau Pérez, el regidor de Manteniment i Espais Públics, Antonio Rodríguez, i tècnics d’Ematsa han explicat aquesta dijous en assemblea informativa als veïns del barri les obres de substitució de la xarxa de clavegueram i aigua de la Floresta. Davant un centre cívic atapeït, el vicepresident d’Ematsa i regidor del barri, Pau Pérez, ha informat que les obres es faran en tres fases. La primera s’iniciarà el 4 d’octubre i durarà fins al 19 de novembre; la segona del 22 de novembre al 28 de gener; i l’última i definitiva començarà el 31 de gener i finalitzarà el 31 de març. “Governar és prioritzar i això fem amb La Floresta, que és la mateixa obra que vam fer al Serrallo fa mig any”, ha remarcat Pau Pérez. I afegit: “Mentre durin les obres no s’interromprà en cap moment el servei d’aigua i clavegueram”.
 
Els carrers de La Floresta estan totalment urbanitzats amb la corresponent pavimentació i serveis, encara que aquests són antics i estan obsolets. Les xarxes d’aigua i clavegueram s’han d’actualitzar i reparar. El cost de la substitució de l’abastament de l’aigua és de 328.000 euros, mentre que les del clavegueram costen 458.000 euros.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta