Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 La TarracoWiki ja és a la xarxa

La TarracoWiki ja és a la xarxa

La TarracoWiki ja és a la xarxa

Aquesta eina posarà a l’abast d’un clic tot el coneixement actualitzat del municipi
29/04/2010

Aquest dijous l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha obert la TarracoWiki a l'Institut Comte de Rius, acompanyat de la tinenta d’alcalde de Comunicació, Participació i Societat de la Informació, Begoña Floria, i el delegat d’Ensenyament a Tarragona, Vicent Villena. L’acte ha comptat també amb la participació dels alumnes del centre educatiu.

L’alcalde ha destacat que amb la TarracoWiki, “Tarragona i la seva ciutadania entren en la història de les xarxes i amb aquesta wiki estem posant la ciutat a l’abast del món”. Ballesteros ha agraït als alumnes del centre educatiu la seva implicació en el projecte i els ha convidat a “seguir sent activistes de la TarracoWiki i aprofitar les oportunitats que els ofereix el món digital i les noves tecnologies de la comunicació”.
 
El projecte, impulsat per la Xarxa de Telecentres, ha comptat amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament de la Generalitat des de finals de l’any passat. Des de llavors, 20 escoles de la ciutat i prop de 40 entitats estan treballant amb l’equip de Telecentres per omplir de continguts la TarracoWiki.
 
Aquesta eina permetrà disposar -a l’abast d’un clic- de tot el coneixement actualitzat del municipi. La wiki de Tarragona té com a objectiu donar accés lliure al coneixement, per omplir Internet amb continguts multimèdia tarragonins. Es farà per mitjà d’un model col·laboratiu, on qualsevol persona pugui escriure i corregir un text gràcies a la filosofia de la tecnologia wiki. El comitè d’experts serà l’encarregat de revisar les entrades i podrà proposar col·laboracions d’experts en diverses matèries o procedents de qualsevol àmbit professional o de l’associacionisme.

Per a més informació:

Segells de reconeixement d'administració oberta