Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 La Tarracowiki rep 4.432 visites en tres mesos

La Tarracowiki rep 4.432 visites en tres mesos

La Tarracowiki rep 4.432 visites en tres mesos

Un total de 141 persones s’han registrat al web i col·laboren activament introduint informació a l’enciclopèdia electrònica de Tarragona
03/08/2010

 

En els seus primers tres mesos, la Tarracowiki ha rebut 4.432 visites i ja compta amb 261 articles de temes relacionats amb la ciutat. El projecte, impulsat per la Xarxa de Telecentres, va neixer amb l’objectiu d’omplir Internet amb continguts multimèdia tarragonins a través del model col·laboratiu que ofereix la tecnologia wiki. Des de la seva posada en marxa, s’han penjat 448 fitxers multimèdia per il·lustrar i complementar les entrades que s’han realitzat i les seves pàgines s’han visitat 46.709 vegades.
 
141 persones s’han registrat a la web i col·laboren activament introduint informació a l’enciclopèdia electrònica de Tarragona. Els articles més visitats han estat els dedicats al col·legi Sagrat Cor de Jesús, Tarragona, Font del Garrot, Telecentres de Tarragona, Escola de Bonavista i a la Rambla Nova.
 

Dades d’aquests tres mesos

 
Visites per ubicació:
  • A l'estat espanyol tenim un total de 4361 visites, 2948 corresponen a Tarragona, 884 a Barcelona, 223 a Madrid, 38 Girona, etc...  Hem rebut visites des de Sevilla, Lleó, València, gairebé totes les províncies de  l'estat
  • De fora: les visites més nombroses han vingut des d'Alemanya, Regne Unit, Polònia, i EEUU entre d'altres. També s’han registrat visites des de Egipte, Turquia o Ucraïna.
 
Fonts d'arribada:
  • Gairebé un 44% de les visites provenen des de motors de cerca (Google principalment)
  • Un 32% de tràfic directe (vol dir que hi accedeixen directament)
  • La resta des de webs com l'Ajuntament de Tarragona, Tinet o fins i tot la mateixa Wikipedia.
 

Segells de reconeixement d'administració oberta