Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 La Torre dels Vents s'il·lumina de blau de la bandera europea

La Torre dels Vents s'il·lumina de blau de la bandera europea

La Torre dels Vents s'il·lumina de blau de la bandera europea

Aquesta és la primera acció que es fa a Tarragona relacionada amb la presidència espanyola de la UE
La Torre dels Vents s'il·lumina de blau de la bandera europea La Torre dels Vents il·luminada amb el blau de la bandera europea
08/01/2010

Els propers dies, la Torre dels Vents estarà il·luminada únicament amb el color blau de la bandera europea. Aquesta serà la primera acció que es farà a la ciutat de Tarragona relacionada amb un període en què els governs locals podran reivindicar el seu paper fonamental en la construcció d'Europa des dels ciutadans. Aquest serà un dels objectius de la presidència espanyola de la UE en els propers mesos.

La presidència espanyola de la UE ja disposa de web propi: www.eu2010.es. De manera senzilla, s'oferirà informació en temps real sobre tot el que passi durant els propers sis mesos. Des del lloc web, els mitjans de comunicació podran acreditar-se per assistir a cimeres i esdeveniments, així com rebre informació per SMS. Però el web també està obert a tots els ciutadans que podran seguir dia a dia, l'actualitat de la presidència. També es podrà trobar informació sobre la UE (paIsos, institucions, legislació, Tractat de Lisboa, etc.), les prioritats espanyoles, la cultura i el turisme a Espanya. Un altre web recomanable és www.hablamosdeeuropa.es, dirigida als ciutadans.

L'inici de la presidència espanyola coincideix amb l'Any Europeu de Lluita contra la Pobresa i l'Exclusió Social. Un dels principals valors de la UE és la solidaritat, que adquireix un sentit especial en temps de crisi. La paraula "Unió" ja ens ho diu tot: junts enfront la crisi econòmica i la solidaritat.

Tarragona, 8 de gener de 2010

Segells de reconeixement d'administració oberta