Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 La Xarxa de Centres Cívics de Tarragona torna de vacances

La Xarxa de Centres Cívics de Tarragona torna de vacances

La Xarxa de Centres Cívics de Tarragona torna de vacances

Es presenta el programa de tardor amb 196 activitats
La Xarxa de Centres Cívics de Tarragona torna de vacances Un moment de la roda de premsa
09/09/2010

Amb un total de 4.300 places, la Xarxa de Centres Cívics municipals de Tarragona, reprèn la seva activitat oferint un total de 196 activitats diferents per a tot tipus de públics remarcant els tallers monogràfics on les novetats per aquesta tardor són habilitats com “iniciació a les herbes remeiers”, “massatge per nadons” o “supervivència domèstica”. També es segueix potenciant els tallers de cuina, que ofereixen una àmplia oferta, des de com preparar uns “pinxos”, “tuppers per la feina” o “cuina de Nadal”.

En total hi haurà ofertats 31 monogràfics, 31 activitats infantils, 28 per a joves i 15 per a gent gran; així com l’oferta dels espais dels cinc centres cívics oberts a tot el públic com les ludoteques, entre d’altres. Han augmentat, respecte la darrera programació de primavera, les activitats per infants i adults i hi ha una millor coordinació de les activitats per a joves que programen els centres cívics i la conselleria de Joventut de l’ajuntament.

El proper dilluns 13 de setembre s’obrirà el període d’inscripció. Aturats i pensionistes tenen un 50% de descompte en el preu dels cursos.

Per a més informació:

Segells de reconeixement d'administració oberta