Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 L'Ajuntament de Tarragona s'adhereix a l'Agenda ciudadana de ciencia e innovación

L'Ajuntament de Tarragona s'adhereix a l'Agenda ciudadana de ciencia e innovación

L'Ajuntament de Tarragona s'adhereix a l'Agenda ciudadana de ciencia e innovación

Es tracta d'una acció participativa per escollir quins reptes s'han d'afrontar l'any 2030 en l'àmbit científic
24/05/2010

 

L’Ajuntament de Tarragona s’ha adherit al projecte europeu Agenda Ciudadana de Ciencia e Innovación. Aquesta iniciativa és una acció participativa dirigida a la ciutadania de tot Europa perquè siguin ells directament qui facin arribar als màxims representants en els camps de la ciència i la innovació quins reptes s’haurien d’afrontar amb la vista posada en l’horitzó de l’any 2030.
 
“És una singular iniciativa que ens dóna l’oportunitat de fer la ciència i la innovació més propera als ciutadans de la nostra ciutat, donant-los l'oportunitat de triar entre diferents projectes en aquests marcs, de la mà d’algunes de les personalitats més rellevants de la societat europea”, explica la tinenta d’alcalde de Participació, Comunicació i Societat de la Informació, Begoña Floria. I afegeix: “en definitiva, es tracta que els ciutadans puguin opinar quin són els 14 principals reptes que han de tenir a les agendes els ministres de Ciència i Innovació”.
 
 
Per a més informació podeu consultar la web de l’Ajuntament de Tarragona www.tarragona.cat o http://www.reto2030.eu

 

Segells de reconeixement d'administració oberta