Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 L'Ajuntament dóna suport a l'Associació Aurora per dur a terme la campanya "Fem Dissabte!"

L'Ajuntament dóna suport a l'Associació Aurora per dur a terme la campanya "Fem Dissabte!"

L'Ajuntament dóna suport a l'Associació Aurora per dur a terme la campanya "Fem Dissabte!"

Aquest dissabte 20 de març a partir de les 10.30 h, es farà una neteja popular al riu Francolí
19/03/2010

 

L’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament, donarà suport demà a l’Associació Aurora, en l’organització d’una neteja d’un tram del riu Francolí. L’activitat es farà en el marc de la jornada Fem Dissabte!, que coordina l’Associació Hàbitats en diferents punts del territori català. L’activitat, a més, comptarà amb la col·laboració dels grups ecologistes GATA i GEPEC.
 
La jornada Fem Dissabte! arriba enguany a la quarta edició i hi participen 35 municipis d’arreu de Catalunya. L’activitat, que se celebrarà demà dissabte 20 de març, pretén conscienciar la societat catalana que els espais fluvials han de deixar de ser abocadors.
 
El punt de trobada serà al marge esquerre del riu Francolí,  al costat de l’aparcament i la pista esportiva del Parc del Francolí, a les 10.30 del matí. L’activitat és oberta a tothom i es planteja com una passejada pel riu, on, a mesura que s’avanci, s’anirà recollint la brossa que es vagi trobant. Es recomana portar calçat adequat i guants per fer aquesta activitat.
 
Tarragona, 19 de març de 2010
Segells de reconeixement d'administració oberta