Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 L'Ajuntament fa una valoració positiva del pas de la Vuelta Ciclista per Tarragona

L'Ajuntament fa una valoració positiva del pas de la Vuelta Ciclista per Tarragona

L'Ajuntament fa una valoració positiva del pas de la Vuelta Ciclista per Tarragona

El balanç del dispositiu especial de trànsit també és satisfactori
08/09/2010

L’Ajuntament de Tarragona fa un balanç econòmic molt positiu del pas de la Vuelta Ciclista per Tarragona, resolent que ha estat un “important impacte econòmic per la ciutat” i fent-ne una valoració del voltant d’un milió d’euros de benefici.

Per la seva banda, el tinent d’alcalde de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Carles Castillo, “valora positivament” el resultat del dispositiu especial de mobilitat que s’ha dut a terme en el dia d’avui a la ciutat de Tarragona, amb motiu de l’etapa de la Vuelta Ciclista  que ha coincidit amb el primer dia d’escola de molts alumnes de la ciutat.
 
El conseller vol destacar que “no hi ha hagut cap incident greu, sinó que només les molèsties normals ocasionades al trànsit, tenint en compte el pas d’un esdeveniment tan rellevant com és la Vuelta, unit a la coincidència d’un dia laborable tan especial com és el de la tornada a l’escola”.
 
Per aquest motiu, Castillo vol “donar les gràcies a la comprensió i paciència dels tarragonins i tarragonines que han vist afectat el seu dia d’avui, però que entenen perfectament que una ciutat com la nostra aculli la Vuelta, per totes les oportunitats que implica tant de promoció turística, com econòmica i social”.
 
Pel que fa al servei del transport públic a través de l’EMT, el tinent d’alcalde i president de l’empresa ha destacat que les modificacions que s’han produït han estat prèviament informades en els darrers dies a través del web i a les parades; així com a través dels inspectors que avui s’han desplegat pels diferents punts amb afectació”. “D’altra banda, cal destacar que no s’ha produït cap incident en el servei, tret d’un moment puntual, que s’ha hagut de tallar la N-240 i l’Avinguda Roma –de 14.30 a 14.45h-.
 
Finalment Carles Castillo ha volgut “agrair la tasca informativa i de desplegament del servei de la Guàrdia Urbana, dels 50 agents que entre ahir i avui han vetllat per la normal consecució dels esdeveniments, a través d’aquest dispositiu tan àmpliament treballat amb anterioritat; així com dels voluntaris de protecció civil”.
Segells de reconeixement d'administració oberta