Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 L'Ajuntament i la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya signen un conveni de col·laboració

L'Ajuntament i la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya signen un conveni de col·laboració

L'Ajuntament i la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya signen un conveni de col·laboració

La seu a Tarragona de CTAC esdevé centre col·laborador del Servei Municipal d’Ocupació
17/08/2010


Aquesta dimarts la consellera d’Empreses, Formació, Ocupació i Consum, Lola Herrera, i el president de la Conferència de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC) a Tarragona, Salvador Duarte, han signat un conveni de col·laboració per a la promoció i el suport al treball autònom.

La consellera ha explicat que “en el moment que estem és important que recolzem els autònoms i posem tots els esforços possibles per recolzar aquest col·lectiu. Des de la Conselleria hem posat en marxa més de 30 cursos destinats a la formació i al foment de l’ocupació”. I ha afegit que amb aquest acord “la seu de la CTAC a Tarragona esdevé oficina col·laboradora de l’Ajuntament per a l’assessorament i l’atenció a l’autònom i que es complementarà i coordinarà amb el servei a l’emprenedoria que ofereix el Servei Municipal d’Ocupació”.

El conveni suposa una aportació de l’Ajuntament a l’entitat de 18.375 € per aquest any 2010 amb la intenció de continuar en els propers anys.

Segells de reconeixement d'administració oberta