Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 L'Ajuntament no accepta el trasllat dels estudis d'Higiene Bucodental

L'Ajuntament no accepta el trasllat dels estudis d'Higiene Bucodental

L'Ajuntament no accepta el trasllat dels estudis d'Higiene Bucodental

S'ha realitzat una declaració conjunta perquè els estudis continuïn a l'Institut Cal·lípolis
L'Ajuntament no accepta el trasllat dels estudis d'Higiene Bucodental El conseller d’Ensenyament, Joan Sanahujes, i la tinent d’alcalde coordinadora de l’àrea de Cultura, Ensenyament i Patrimoni, Rosa Rossell
10/03/2010

 

El conseller d’Ensenyament, Joan Sanahujes, i la tinenta d’alcalde coordinadora de l’Àrea de Cultura, Ensenyament i Patrimoni, Rosa Rossell, han exposat aquest dimarts en roda de premsa la declaració realitzada per l’Ajuntament Tarragona per al manteniment de la CFGS d’Higiene Bucodental a l’Institut Cal·lípolis. A aquesta declaració s'han adherit els instituts de FP Pere Martell, Cal·lípolis, Comte de Rius,  Vidal i Barraquer i Sant Salvador; els sindicats UGT i CCOO;  la CEPTA; el Col·legi de Metges i els hospitals de Joan XXIII i  Santa Tecla, entre d’altres entitats. La declaració es trametrà a la Direcció General de Formació Professional i al Departament d’Educació.

El conseller Joan Sanahujes ha afirmat:  “No acceptem que es vulgui treure aquest mòdul de grau superior de Tarragona; rebutgem aquesta proposta i demanen que es reconsideri. Aquest curs els estudis van tenir una preinscripció  de 101 sol·licituds, de les quals només es van poder atendre 30, que és el nombre de places disponibles. Per tant, demanen que aquests estudis continuïn a la nostra ciutat,  independentment que es pugui obrir un altre mòdul d’Higiene Bucodental a d’altres indrets de la demarcació per cobrir la demanda existent”.
 
D’altra banda, Joan Sanahujes i Rosa Rossell han destacat la importància de la FP a la nostra ciutat i han subratllat els aspectes següents:
  • Tarragona té una llarga tradició en  centres de formació de professional. Els quatre existents, Pere Martell, Cal.lípolis, Comte de Rius i Vidal i Barraquer, disposen de la ISO 9000-2001, una mostra de la qualitat d’aquests centres docents.
  • El nombre d’alumnes de FP augmenta cada curs i l’oferta també;  en aquest sentit, cal assenyalar que el proper curs s’impartiran tres nous estudis: Instal·lacions de Telecomunicacions al Comte de Rius i Pere Martell;  el grau de Cures d’Auxiliar d’infermeria a l’Institut de Sant Salvador i el d’Emergències Mèdiques al Cal·lípolis.
  • L’Institut Comte de Rius i el Centre d’Innovació i Formació Ocupacional de Tarragona (CIFO) han presentat la seva candidatura pel FP.Cat,  una distinció per ser un centre d’excel·lència de la formació associada a les qualificacions de sector de la química.
 
 
 
Tarragona 9 de març 2010
 
Segells de reconeixement d'administració oberta