Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 L'Ajuntament organitza una sessió informativa sobre el desplegament de la telefonia mòbil

L'Ajuntament organitza una sessió informativa sobre el desplegament de la telefonia mòbil

L'Ajuntament organitza una sessió informativa sobre el desplegament de la telefonia mòbil

La jornada serà el dilluns a les 18.30 h a l’Institut Municipal d’Educació
19/11/2010

El dilluns 22 de novembre, a les 18.30 h a l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (av. Ramón y Cajal, 70), se celebrarà una sessió informativa sobre el desplegament de la telefonia mòbil a la ciutat. La jornada s’emmarca dins el projecte GECODIT (Generació de consens pel desplegament de les infraestructures de telefonia mòbil) que realitza el Centre de Recerca i Governança del Risc de la Universitat Autònoma de Barcelona.

La sessió serà oberta al públic i té com a objectiu donar a conèixer el projecte GECODIT, dialogar i tenir constància de totes les necessitats i preocupacions dels habitants de Tarragona sobre el desplegament de la telefonia mòbil. D’aquesta reunió en sortiran les persones que, voluntàriament, conformaran el Consell de Seguiment, juntament amb els representants municipals i de les operadores, i que vetllaran pel consens i el compliment del pacte local per la desplegament d’aquestes infraestructures.

En el transcurs de la sessió s’explicarà el procés que s’està duent a terme des de Tarragona per al bon desplegament de la telefonia mòbil a la ciutat. L’Ajuntament treballa per a què la ciutadania tingui una cobertura de qualitat i aposta per assolir el màxim consens i diàleg de tots els agents implicats: veïns/es, administració i operadores telefòniques.

Segells de reconeixement d'administració oberta