Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 L'Ajuntament valora positivament la constitució de la taula mixta de planificació de la Formació Professional

L'Ajuntament valora positivament la constitució de la taula mixta de planificació de la Formació Professional

L'Ajuntament valora positivament la constitució de la taula mixta de planificació de la Formació Professional

Begoña Floria: "S'ha obert una via de diàleg important per reconduir la situació actual"
19/03/2010

Aquest matí s’ha constituït  la Taula Mixta de Planificació de la Formació Professional amb l’assistència de l’alcalde de Tarragona,  Josep Fèlix Ballesteros,  i la tinent d’alcalde,  Begoña Floria. L’acte ha tingut lloc al departament d’Educació de la Generalitat.

 
La tinent d’alcalde, Begoña Floria, ha fet la següent valoració a la sortida de la reunió:
 
“ L’Ajuntament  valora positivament el fet que s’hagi constituït la taula per articular la participació de les administracions locals en la planificació dels estudis de formació professional a les comarques de Tarragona. Des de l’Ajuntament de Tarragona s’entén des del territori hem de funcionar en xarxa i amb una visió col·lectiva de les necessitats comunes, en aquest cas concret dels estudis professionalitzadors i,  així,  compartim amb el departament d’Educació la importància de vetllar conjuntament per tal que la programació respongui a una visió global, adaptada a les necessitats que tenim a les comarques de Tarragona i del mercat de treball. Aquesta visió global definida des d’una planificació conjunta i transversal (ajuntaments i departament d’Educació) ha de permetre posar damunt de la taula algunes qüestions que han de quedar resoltes abans del maig, quan s’obrirà el període de pre-matriculació.  És per això que després d’aquesta sessió constitutiva, s’ha acordat iniciar sessions de treball on es prioritzarà el replantejament de la supressió del cicle de grau superior d’Higiene Bucodental de l’ Institut Cal.lípolis, tal com ha demanat l’Ajuntament de Tarragona i amb acord de tots els membres representants”.
La tinent d’alcalde ha afirmat que “ s’ha obert una via de diàleg important per reconduir la situació actual que s’haurà de concretar en les properes setmanes. Tot i això, en la sessió constitutiva de la taula,  l’’Ajuntament de Tarragona ha volgut deixar constància que entén i comparteix la voluntat d’expansió dels estudis de formació professional en el nostre àmbit territorial, però que aquesta voluntat no ha de suposar en cap cas un desplaçament d’uns estudis que formen part de l’oferta formativa d’un centre de referència pel que fa a la formació professional sanitària”.
 
Tarragona 19 de març 2010
 
Segells de reconeixement d'administració oberta