Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 L'alcaldessa del govern municipal de Francisco de Orellana visita Tarragona

L'alcaldessa del govern municipal de Francisco de Orellana visita Tarragona

L'alcaldessa del govern municipal de Francisco de Orellana visita Tarragona

Una ONG catalana ha desenvolupat, gràcies a la línia de subvencions de la Conselleria de Cooperació, un projecte de gestió pública ambiental en aquesta localitat d'Equador
L'alcaldessa del govern municipal de Francisco de Orellana visita Tarragona L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; l’alcaldessa de Francisco de Orellana, Anita Rivas; els representants de l’Associació Catalana d’Enginyeria sense Fronteres, i la consellera de Cooperació, Sandra Coloma.
13/07/2010

L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, ha rebut aquest dimarts l’alcaldessa del govern municipal Francisco de Orellana (Equador), Anita Rivas Párraga, per tal d'iniciar la col·laboració entre ambdues institucions. Aquesta trobada ha estat possible gràcies a la intermediació de l’ONG Associació Catalana d’Enginyeria sense Fronteres amb la qual la Conselleria de Cooperació de l’Ajuntament ha estat col·laborant mitjançant la convocatòria de subvencions tant en l’àmbit de la sensibilització i l’educació al desenvolupament com en el de la cooperació al desenvolupament.
 
La Conselleria de Cooperació ha subvencionat el projecte “Enfortiment del procés de gestió pública ambiental en la província d’Orellana” tant l’any 2008 com la seva continuació en el 2009. En ambdós casos, el govern municipal de Francisco d’Orellana ha format part de la contrapart que fa possible el desenvolupament del projecte. Altres contraparts del projecte com INREDH –Fundación Regional de Asesoría en Derechos Humanos– i la Red de Líderes Comunitarios Angel Shingre ja han tingut l’oportunitat de visitar la nostra ciutat i compartir amb la consellera de Cooperació, Sandra Coloma, el desenvolupament d’aquest projecte.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta