Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 Les escales del Palau de Congressos ja estan en funcionament

Les escales del Palau de Congressos ja estan en funcionament

Les escales del Palau de Congressos ja estan en funcionament

l’Alcalde ha destacat: “Aquesta és una acció més per millorar la Part Baixa de la ciutat i aquesta infraestructura s'uneix a les escales del carrer Vapor que han reactivat el teixit comercial de la zona dels carrers Zamenhof i Sevilla"
18/06/2010

 

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha inaugurat les escales mecàniques del Palau de Congressos. Durant l’acte d’inauguració, l’Alcalde ha destacat: “aquesta és una acció més per millorar la Part Baixa de la ciutat i aquesta infraestructura s'uneix a les escales del carrer Vapor que són molt utilitzades pels tarragonins i que han reactivat el teixit comercial de la zona dels carrers Zamenhof i Sevilla".
 
Les obres van començar el novembre i el cost final aproximat serà d’1,3 milions d’euros. Les escales estaran dividides en quatre trams, seran d’una única direcció, però es podran programar en els dos sentits, tot i que majoritàriament, estaran programades per a la pujada. La llargada d’aquesta instal·lació serà d’uns 50 metres amb un desnivell d’uns 18 metres aproximadament i fa 90 centímetres d’amplada. A més a més, s’ha urbanitzat una part del carrer arquitecte Rovira, de manera que l’alçada de la vorera on finalitzen les escales mecàniques sigui la mateixa que la del carrer Méndez Núñez.
 
Segells de reconeixement d'administració oberta