Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 L'Institut Municipal de Serveis Socials presenta el seu catàleg de Drets i Deures

L'Institut Municipal de Serveis Socials presenta el seu catàleg de Drets i Deures

L'Institut Municipal de Serveis Socials presenta el seu catàleg de Drets i Deures

Victòria Pelegrín: "A nivell municipal aquesta és una acció molt innovadora i que farà més proper els nostres serveis a tots els ciutadans"
29/04/2010

L’Institut Municipal de Serveis Socials ha presentat la Carta dels Drets i Deures de les persones usuàries d’aquests serveis. En aquest document es presenten totes les prestacions de què els ciutadans i ciutadanes de Tarragona poden gaudir, des de disposar d’un pla d’atenció social, rebre atenció urgent i prioritària, tenir assignat un professional de referència, entre d’altres.

Però també es pressuposen una sèrie de deures que queden reflectits en aquest document per a oferir el millor servei amb la màxima qualitat i per demanar la complicitat i el bon ús de les persones usuàries. Així doncs, segons ha comentat la tinenta d’alcalde i presidenta de l’Institut Municipal de Serveis Socials, Victòria Pelegrín, “la filosofia d’aquesta campanya és fer encara més transparent la relació entre serveis socials i ciutadania. La voluntat d'informar la ciutadania dels seus drets com a usuària dels serveis socials, així com el coneixement dels seus deures, ens ha de permetre una millor relació i eficàcia en el compliment i la gestió dels serveis”.
 
D’altra banda la regidora ha informat que, “tot i seguir el model del catàleg de Drets i Deures de Salut de la Generalitat, a nivell municipal aquesta és una acció molt innovadora” i “fa més proper aquest servei a tots els ciutadans”.
 
Per a més informació:
Segells de reconeixement d'administració oberta