Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 Inaugurada l'Oficina Jove

Inaugurada l'Oficina Jove

Inaugurada l'Oficina Jove

Tarragona té un nou espai per als joves impulsat entre l'Ajuntament, la Conselleria d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat i el Consell Comarcal del Tarragonès
Inaugurada l'Oficina Jove D'esquerra a dreta, Victòria Pelegrín, Jean-Marc Segarra, Eudald Roca, Carme Capdevila, Sandra Coloma, Eugeni Villalbí i Jordi Tous
23/07/2010


Aquest divendres 23 de juliol al matí la consellera d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat, Carme Capdevila, acompanyada de la consellera de Joventut de l’Ajuntament, Sandra Coloma i del president del Consell Comarcal del Tarragonès, Eudald Roca,  ha inaugurat la nova Oficina Jove a l’antic edifici de la Facultat de Lletres de la URV.

Aquest nou ens, que serà una finestreta única per atendre totes les demandes i necessitats dels joves, és un espai creat conjuntament entre la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament, el Consell Comarcal del Tarragonès i la Secretaria de Joventut de la Generalitat i forma part de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil.

La nova Oficina Jove té com a objectiu garantir al jovent l’accés als recursos públics que faciliten la seva emancipació i la seva participació activa. Tarragona millora i ho ha fa donant una millor atenció als joves, proporcionant-los una atenció personalitzada en tots aquells aspectes determinants en el seu procés d’emancipació.
 
Aquest projecte representa la creació d’un punt de trobada per als joves i un pont entre aquests i les administracions. En aquest espai s’assessorarà i s’orientarà sobre àmbits tan diversos com el treball, l’habitatge, la salut, l’oci, la formació, etc.
Segells de reconeixement d'administració oberta