Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 PIMEC s'adhereix a la Candidatura de Tarragona 2016

PIMEC s'adhereix a la Candidatura de Tarragona 2016

PIMEC s'adhereix a la Candidatura de Tarragona 2016

PIMEC s'adhereix a la Candidatura de Tarragona 2016 La tinenta d'alcalde de Patrimoni, Rosa Rossell i el president de PIMEC a Tarragona, Josep-Joaquim Sendra, en el moment de la signatura de l'acord
19/04/2010

El president de PIMEC Tarragona, Josep-Joaquim Sendra, acompanyat de Ramon Salvans, secretari territorial de PIMEC Tarragona han fet pública la voluntat de fer costat a la Candidatura de Tarragona a Capital Europea de la Cultura, 2016. L’acte de suport s’ha fet a l’envelat de l’exposició “Tarragona 2016 obrim a la Rambla”, que restarà obert fins al 2 de maig, amb la presència de Rosa M. Rossell, tinenta d’alcalde de Cultura, Patrimoni i Ensenyament de l’Ajuntament de Tarragona i responsable del projecte Tarragona 2016.

PIMEC és la patronal catalana que representa totes les micro, petites i mitjanes empreses de Catalunya, defensa els interessos i els valors de les pimes i dels autònoms davant les administracions, la resta d’agents socials i la societat en general, i contribueix activament al creixement i competitivitat del teixit empresarial. PIMEC, que compta amb socis individuals i amb més de 300 socis col·lectius com gremis i associacions empresarials, creu fermament en les possibilitats que té la ciutat de Tarragona de ser proclamada  referent cultural d’Europa. Josep-Joaquim Sendra considera que aquesta és una gran oportunitat per promocionar la ciutat de Tarragona a l’exterior i en remarca el gran impacte que suposarà a nivell econòmic, cultural i social.
Segells de reconeixement d'administració oberta