Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 S'inicia la temporada d'Hivern 2010 del Teatre Metropol amb 'Nixon-Frost'

S'inicia la temporada d'Hivern 2010 del Teatre Metropol amb 'Nixon-Frost'

S'inicia la temporada d'Hivern 2010 del Teatre Metropol amb 'Nixon-Frost'

El concert del guitarrista Django Reinhardt, emmarcat en el Festival Dixieland, també present en la programació d'hivern
27/01/2010

 

Aquest dissabte, 30 de gener, s'iniciarà la temporada d’hivern 2010 del Metropol amb l’obra Nixon-Frost de Peter Morgan, una producció del Teatre Lliure, dirigida per Àlex Rigola i amb els actors Lluís Marco i Joan Carreras. Aquesta nova temporada la conformen una desena d’espectacles d’una petita tria de música i dansa, teatre dramàtic i de comèdia, etc.
 
D’entre els espectacles de música, cal destacar el concert en memòria del guitarrista Django Reinhardt, produït pel 17è Festival Internacional de Dixieland de Tarragona i el Taller de Músics, amb Biel Ballester i l’OJO. En l’àmbit de dansa, la companyia de Noèlia Liñana s’estrena amb Sucre, una alegre collage de dansa contemporània, música en directe i petites dosis d’humor i ironia dins un ambient amb ressons cinematogràfics.
 
Pel que fa al drama, l’actriu Concha Velasco torna al Metropol amb La vida por delante, de Romain Gary, dirigida per Josep Maria Pou, una tendra història de marginats explicada a través dels ulls d’un nen, que sorprèn per la seva vigència, així com també pels seus tocs d’ironia, ingenuïtat i amor. Pel que fa a la comèdia, Joan Pera ens presenta un dels seus espectacles més personals i estimats: La Glòria del mercat, escrit i protagonitzat pel mateix Pera i amb apunts familiars autobiogràfics, ens endinsa en la vida d’una gran dona.  
 
Pel que fa al Metropol Familiar, arriba el proper dissabte 20 de febrer a les 19 h amb En Joan sense por, un espectacle de titelles basat en el conte popular, de Toni Sans i Rubèn Montañá.
 
 
Venda d’entrades: a les taquilles del Teatre Metropol, les 24 h als terminals de venda de ServiCaixa, telèfon i web corresponent.

Tarragona, 27 de gener de 2010

Segells de reconeixement d'administració oberta