Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 Tarragona acull una Macro Biscuterada els dies 12 i 13 de juny

Tarragona acull una Macro Biscuterada els dies 12 i 13 de juny

Tarragona acull una Macro Biscuterada els dies 12 i 13 de juny

Una cinquantena de vehicles circularan per diferents carrers de la ciutat i la demarcació
07/06/2010

Tarragona acollirà aquest cap de setmana una Macro Biscuterada que acostarà a la ciutat 50 biscuters i més d'un centenar de persones. L'acte l'organitzen els Amics del Biscuter i l'Associació d'Afeccionats als Cotxes i Motos d'Època, amb la col·laboració del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona.

Durant tot el cap de setmana els assistents visitaran diversos indrets de Tarragona i del territori. Concretament, des de dissabte 12 de juny a les 7 h, ja es veuran biscuters per la Rambla Nova. Durant el migdia de dissabte els participants visitaran el Monestir de Poblet, per tornar a la tarda a Tarragona i deixar els Biscuters exposats altre cop a la Rambla Nova. Diumenge s'acostaran a Altafulla i al barri del Serrallo.

La Macro Biscuterada ha estat presentada aquest dilluns a l'Ajuntament de Tarragona, amb la participació del president del Patronat Municipal de Turisme, Sergi de los Rios, que ha destacat la voluntat de Tarragona per acollir esdeveniments que projecten la ciutat a l'exterior.ç

Per a més informació i veure el programa d'actes:

Segells de reconeixement d'administració oberta