Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 Tarragona disposarà d'un nou cinema al nucli urbà l'any vinent

Tarragona disposarà d'un nou cinema al nucli urbà l'any vinent

Tarragona disposarà d'un nou cinema al nucli urbà l'any vinent

Tindrà deu sales, s'ubicarà al Parc Central i podrà obrir les portes la primavera de 2011
Tarragona disposarà d'un nou cinema al nucli urbà l'any vinent L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el gerent de Parc Central, Pere Pairó
30/03/2010

 

L’Ajuntament de Tarragona i Parc Central han començat a definir el projecte que permetrà que les noves sales de cinema del centre comercial comencin a funcionar a partir de la primavera de l’any vinent. Es preveu que les noves sales es construeixin a l’actual aparcament superior de Parc Central, dins de la política d’ampliació prevista pel centre comercial. L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha remarcat la importància d’aquest acord destacant que “Tarragona no només recuperarà els seus cinemes sinó que millorarà l’oferta, passant de les sis sales actuals a les deu que tindrà el nou projecte”.
 
Per la seva part, el gerent de Parc Central, Pere Pairó, ha destacat que “el projecte complert preveu una ampliació de 8.000 metres quadrats de superfície per a equipaments”.
 
L’Ajuntament de Tarragona ha aprovat la concessió de les llicències municipals per impulsar la construcció d’uns cinemes d’última generació a les actuals instal·lacions del Parc Central. Després d’estudiar el projecte presentat per la propietat del centre comercial, el consistori ha aprovat la concessió de les llicències necessàries per la realització de les obres, que permetrà que Tarragona disposi d’un nou espai multisales de cinema al nucli urbà la primavera de 2011.
 
Els nous cinemes, que s’ubicaran a la darrera planta del Parc Central, formen part del projecte d’ampliació que Parc Central ha presentat al consistori. La primera fase preveu la construcció d’una superfície de 2.500 metres quadrats a la planta superior del recinte, ocupant una part de l’actual aparcament superior. La segona fase a desenvolupar, un cop els cinemes entrin en funcionament, contempla la creació de nous espais per al desenvolupament d’activitats al voltant de les sales.
 
Parc Central ja ha realitzat els estudis de viabilitat del projecte de construcció dels nous cinemes, tant tècnics com econòmics, i manté ara negociacions molt avançades amb algunes de les principals companyies operadores de sales de cinema de l’Estat espanyol. La quantificació econòmica definitiva del projecte i les seves característiques tècniques (número de sales, places, 3D) dependrà de la companyia que finalment decideixi explotar el nou espai de Parc Central.
 
Paral·lelament, els serveis tècnics del centre comercial han elaborat un estudi per minimitzar l’impacte de les futures obres en el funcionament diari del centre comercial i garantir d’aquesta manera la satisfacció tant de clients com d’operadors. La construcció del nou espai, finançat per la propietat de Parc Central, s’iniciarà després de l’estiu de 2010 i està previst que les obres acabin la primavera de l’any vinent.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta