Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 Tarragona dóna el tret de sortida del projecte Q de festa!

Tarragona dóna el tret de sortida del projecte Q de festa!

Tarragona dóna el tret de sortida del projecte Q de festa!

El proper divendres dia 28 de maig a la tarda la Rambla Nova es vestirà de festa per a la presentació pública
19/05/2010

 

Aquest matí s’ha presentat en roda de premsa el projecte Q de festa! que impulsa la Subdirecció General de Drogodependències de la Generalitat a tot Catalunya i que inicia a Tarragona amb la col·laboració de l’Ajuntament, en reconeixement a la feina feta en els darrers dos anys a través de la plataforma NitsQ. El distintiu Q de festa! reconeixerà als locals i festivals d’oci nocturn que ofereixin un seguit de serveis per a la promoció de la qualitat, el benestar i la salut dels seus usuaris i usuàries. La festa inaugural de la campanya serà el proper 28 de maig a la Rambla Nova amb la participació de tots els integrants de la plataforma NitsQ i oberta a tota la ciutadania.
 
El tinent d’alcalde de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Carles Castillo, ha explicat:  “al 2008, les àrees de Seguretat Ciutadana i Mobilitat i Salut vam impulsar la creació de la plataforma NitsQ que ens ha permès arribar fins aquí.  La Generalitat ha escollit Tarragona pels bons resultats aconseguits a través d’aquesta plataforma. Hem aconseguit asseure’ns al voltant de la mateixa taula tots els agents implicats en l’oci nocturn i estem treballant junts per aconseguir un oci de qualitat, segur i saludable per a tota la ciutadania”.  I ha afegit: “ara tota aquesta feina feta des de l’Ajuntament es complementarà amb el projecte Q de festa!”.
 

La tinenta d’alcalde de Salut, Carme Crespo, ha explicat: “ara mateix, prop d’una desena de locals de Tarragona ja estan treballant per aconseguir aquest distintiu. D’aquesta manera, Tarragona serà la 4a ciutat a Europa, després de Zurich, París i Brussel·les en comptar amb locals d’oci de qualitat, per una nit més segura i saludable”.

 
Segells de reconeixement d'administració oberta